Izbornik

ROKOVI IZRADE I DOSTAVA

Članak 1.

Rok izrade

 

Rok izrade je u skladu s dogovorom C.B. PRINT- i Kupca. Rok izrade se definira u ponudi i ovisi o proizvodu i trenutnoj kapacitiranosti proizvodnje. Počinje teći od trenutka potvrde narudžbe i potpune uplate na žiro-račun C.B. PRINT prema Ponudi. Rok izrade se ne odnosi na rok dostave koji počinje teći od trenutka kada C.B. PRINT izrađenu Uslugu preda dostavnoj službi. Za narudžbe za koje nisu dostavljene kompletne datoteke s grafičkom pripremom ili su dostavljene datoteke s grafičkom pripremom koje nisu spremne za tisak, rok izrade počinje teći kada C.B. PRINT primi ispravne datoteke s grafičkom pripremom, a ne kada je primljena narudžba. Za potvrđene narudžbe i primljene uplate od 12:00 do 16:00 sati, rok izrade počinje teći idući dan. Rok izrade uključuje radne dane od ponedjeljka do petka, a isključuje subote, nedjelje i praznike.

 

 

Članak 2.

Rok dostave

 

Kupac može Uslugu preuzeti osobno ili zatražiti uslugu dostavu. C.B. PRINT dostavu vrši preko Hrvatske pošte d.d – Hpekspres. Usluga i vremena dostave su definirane OPĆI UVJETIMA ZA OBAVLJANJE OSTALIH POŠTANSKIH USLUGA I DOPUNSKIH USLUGA Hrvatske pošte d.d.. Kod narudžbe dostave Kupac mora uzeti u obzir da se rok dostave odnosi na radne dane bez subota, nedjelja i praznika. Za rokove isporuke je odgovorna Hrvatska pošta d.d. i C.B. PRINT ne snosi nikakvu odgovornost za kašnjenja u isporuci, zbog dostavne službe, lošeg vremena ili bilo kakve štete uzrokovane ne primanjem Usluge na vrijeme. Odgovornost C.B. PRINT-a se odnosi isključivo na pripremu i izradu Usluge do trenutka predaje dostavnoj službi.

 

Članak 3.

Rok isporuke

 

Rok isporuke uključuje rok izrade i rok dostave. Rok isporuke uključuje radne dane, a isključuje subote, nedjelje i državne praznike. Rokovi isporuke su procjena, a ne garancija isporuke Usluge na adresu Kupca. C.B. PRINT će uvijek nastojati poštovati rokove isporuke, međutim vremenski uvjeti i druge nepredvidive okolnosti mogu utjecati na rok isporuke.